Φλέγοντα ζητήματα της Λευκάδας στη ατζέντα επαφών Παναγιώτη Σγουρίδη στην Λευκάδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 04-12-2017

Επίσκεψη στη Λευκάδα το πρωινό της 04-12-2017 , πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού του κινήματος Κων/νο Κίγκα.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια, του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα γίνει στην Κέρκυρα, 5 ΚΑΙ 6  Δεκεμβρίου,  με την παρουσία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα.

Οι κ.κ Σγουρίδης και Κίγκας είχαν διαδοχικές συναντήσεις, κατ αρχήν με τον Δήμαρχο Λευκάδας κ Κ. Δρακονταειδή στις 9π.μ. και ακολούθως στις 10.15π.μ με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Χαλικιά Θεόδωρο.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης έθεσαν πολλά θέματα και προβλήματα που αφορούν στη Λευκάδα και ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, δεσμεύτηκε  να τα  μεταφέρει , μαζί με τις θέσεις του κινήματος επ’ αυτών, στις θεματικές συνεδριάσεις που θα γίνουν υπό την προεδρία των αντιστοίχων Υπουργών, που θα παραβρεθούν στην Κέρκυρα.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν δεσπόζουσα θέση  είχαν:

Το ζήτημα του ΤΕΙ και οι λύσεις που έχουν προταθεί, το ζήτημα της ΖΕΥΞΗΣ με τα χαρακτηριστικά που πολλές φορές έχουν αναλυθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, το πρόβλημα του ΘΕΑΤΡΟΥ που απένταξε ο προηγούμενος Περιφερειάρχης κ.Σπύρου λίγες μέρες πριν παραδώσει στον νυν κ. Γαλιατσάτο, το θέμα των δρόμων Ακτίου –Αγ. Νικολάου και Βόνιτσας- Λευκάδας, η προώθηση του νέου Αγωγού ύδρευσης από τον Λούρο και αρκετά άλλα.

Έγινε συζήτηση και για την πρόοδο των έργων που εκτελούνται αυτή τη στιγμή σ όλη τη Λευκάδα και ιδίως αυτών που έχουν να κάνουν με τον σεισμό του 2015, με τον κ Σγουρίδη να ενδιαφέρεται έντονα, μια και ήταν το πρώτο κυβερνητικό στέλεχος που έφτασε στη Λευκάδα εκείνη τη περίοδο. Επίσης έγινε και σύντομη ενημέρωση για το θέμα των σκουπιδιών , που σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή, είμαστε στην αρχή του τέλους του προβλήματος, γνωρίζοντας στα στελέχη των ΑΝΕΛ, ότι χθες έφτασε στη Λευκάδα ο δεματοποιητής , ο οποίος στις επόμενες μέρες θα αρχίσει να λειτουργεί .

Σ.Ε ΑΝΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23669 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.