Φεστιβάλ 100 χρόνια Κ.Κ.Ε. 50 χρόνια της Κ.Ν.Ε.!Φεστιβάλ 100 χρόνια  Κ.Κ.Ε. 50 χρόνια της Κ.Ν.Ε.!

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (20:00)

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Με σύνθημα: «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος!… Σίγουρος δρόμος… Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!»,  Το σύνθημα του Φεστιβάλ είναι εμπνευσμένο από το ποίημα «Καπνισμένο Τσουκάλι», που έγραψε ο μεγάλος κομμουνιστής ποιητής Γιάννης Ρίτσος, όταν ήταν εξόριστος στο Κοντοπούλι της Λήμνου.

 

«ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !

Τιμάμε τα 100 χρόνια του Κ.Κ.Ε. και τα 50 χρόνια της Κ.Ν.Ε.! Στο δρόμο της ανατροπής με δυνατό Κ.Κ.Ε. γράφουμε τη σύγχρονη ιστορία, κερδίζουμε τη ζωή που μας αξίζει!

 

Έλα και εσύ στη μεγάλη συνάντηση αγώνα, τo Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2018 στo ανοιχτό θέατρο Λευκάδας!

 

Το Φεστιβάλ στήνεται με το μεράκι, την εθελοντική σχεδιασμένη δουλειά πολλών νέων, στηρίζεται στην ενίσχυση χιλιάδων ανθρώπων!

Έχει γίνει θεσμός γιατί αγκαλιάζεται από τη νεολαία και το λαό , αλλά και γιατί το μήνυμα που φέρνει είναι ανατρεπτικό,ξεχωριστό, ελπιδοφόρο.

 

 

Στο φεστιβάλ μας έχει θέση κάθε νέος και νέα που δεν βολεύεται με τη ζωή που του ετοιμάζουν το σύστημα, η Ε.Ε., οι κυβερνήσεις που τουςυπηρετούν.

 

Έχει θέση κάθε νέος και νέα που δεν ανέχεται το έγκλημα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, που δεν ανέχεται το Αιγαίο να γίνεται υγρό νεκροταφείο και η Ελλάδα αποθήκη ψυχών. Δεν δεχόμαστε η χώρα μας να γίνεται ορμητήριο για τους πολέμους των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ –ΕΕ»

Στο πρόγραμμα των  εκδηλώσεων περιλαμβάνονται:

 

Ομιλία από τον

Κώστα Μπάτσικα

(Μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε)

 

Συναυλία με τον

Βασίλη Λέκκα

 

Αφιέρομα

στον Άγγελο Σικελιανό

 

Στο  χώρο θα υπάρχει μεγάλη έκθεση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ,ΜΠΑΡ,

Παιδότοπος και Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21996 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.