Φεστιβάλ θαλασσίων σπορ Βασιλικής 2018.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΠΟΡ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ 2018 No 1
ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΠΟΡ

Φέτος οι Ολυμπιονίκες Βιργινία Κραβαριώτη και Σοφία Παπαδοπούλου επιστρέφουν στην Βασιλική για την υποστήριξη του 8ου Φεστιβάλ Θαλασσίων Σπορ Βασιλικής.

Με Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών Yngling στο Πεκίνο 2008 μαζί με την Σοφία Μπεκατώρου η οποία κατέχει επίσης Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών 4.70 Αθήνα 2004 καθώς επίσης και πολλές άλλες Διεθνείς νίκες, γνωρίζουν καλά τον διεθνούς φήμης για την ιστιοπλοΐα, Κόλπο της Βασιλικής.

Αυτή τη χρονιά το Φεστιβάλ ξεκινά την Τρίτη 26 Ιουνίου με το Opening Party χορηγού και ολοκληρώνεται το Σάββατο 30 Ιουνίου μετά το πέρας των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων με την Απονομή Επάθλων στο λιμάνι της Βασιλικής, και την υπόσχεση για την μεγαλύτερη της χρονιάς στο νησί της Λευκάδας μουσική συναυλία.

Οι Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες που αρχίζουν την Παρασκευή 29 Ιουνίου αφορούν έξι (6) κατηγορίες :Laser Ανδρών, Laser Γυναικών, Laser Νέων, Catamaran, Open Dinghy and Windsurfing.

Προγραμματίζεται επίσης ένας αγώνας Ανοικτής Θάλασσας, το Σάββατο 30 Ιουνίου με τα σκάφη να αγωνίζονται σε μικρότερη απόσταση από ότι τα προηγούμενα χρόνια, άλλα με έμφαση στις δεξιότητες χειρισμού, στίγματα και τακτικές.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Βασιλικής με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας καθώς επίσης και πλήθος τοπικών χορηγών που προσβλέπουν στην υποδοχή τόσο των αγωνιζομένων όσο και των θεατών στη Βασιλική.

Ο Simon Morgan, Επίτιμος Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βασιλικής, καθώς επίσης και διοργανωτής πολλών προηγούμενων Φεστιβάλ, δηλώνει:

« Όπως πάντα είναι ευχάριστο να παρουσιάσουμε το καλύτερο από αυτό που η Βασιλική έχει να προσφέρει στην Ιστιοπλοϊκή κοινότητα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. ’Έχοντας όχι μόνο την υποστήριξη των κορυφαίων της κατηγορίας αθλητών αλλά παράλληλα προσφέροντας μια συναυλία που πιστεύουμε ότι είναι απαράμιλλη του νησιού για την τελική βραδιά. Πέρυσι η Αγγλική μπάντα ‘Bowie Legacy’ και ‘Jim’ cover band έπαιξε μπροστά σε πλήθος εκατοντάδων θεατών έξω από το Δημαρχείο. Φέτος οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τρείς ώρες Classic Rock.

Άλλωστε όποιος ήταν και πέρυσι εδώ μπορεί να βεβαιώσει ότι ήταν μια εξαιρετική συναυλία»

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βασιλικής κ. Βακαλόπουλο Θάνο στο e-mail : thanosos3@gmail.com ή στο τηλέφωνο (+30)6946906886

Ή απλά επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/VassilikiWatersportsFestival/

ΣΥΝΑΥΛΙΑ CLASSIC ROCK ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΠΟΡ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ

Όσοι από εσάς είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πέρυσι την εκπληκτική cover μπάντα David Bowie και Jimi Hendrix μετά την Απονομή Επάθλων σίγουρα δεν θα θέλετε να χάσετε και το φετινό φινάλε που υπόσχεται να είναι ακόμη καλύτερο……

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ οι βασικές δραστηριότητες είναι οι Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες την Παρασκευή και το Σάββατο 29 και 30 Ιουνίου. Το μυστικό για την βραδινή εκδήλωση είναι η επιστροφή της εξαιρετικής Wildwind Allstars μπάντας στο λιμάνι της Βασιλικής όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με αξέχαστα κλασικά ροκ κομμάτια.
Η βραδιά ξεκινάει στις 10:00 , και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για να πάρετε μια ιδέα του είδους της υπέροχης μουσικής, μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες του Facebook της περυσινής χρονιάς, όπου υπάρχουν αναρτημένα βίντεο.

Σας ευχόμαστε ένα θαυμάσιο καλοκαίρι

Η Οργανωτική Ομάδα του Φεστιβάλ Θαλασσίων Σπορ Βασιλικής

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βασιλικής κ. Βακαλόπουλο Θάνο στο e-mail : thanosos3@gmail.com ή στο τηλέφωνο (+30)6946906886

Ή απλά επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/events/248218689282826/ (Greek)
https://www.facebook.com/events/234434800471313/ (English)

About Ομάδα Σύνταξης 27530 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.