Υπογραφή Νέων συμβάσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 28-12-2018 στο Γ.Ν. Λευκάδας υπεγράφησαν οι νέες συμβάσεις ΙΔΟΧ δέκα (10) εργαζομένων στην καθαριότητα και τριών  (3)  εργαζομένων  στην   εστίαση.

Επίσης υπογράφηκε  η παράταση των συμβάσεων οκτώ (8) επικουρικών εργαζομένων (διαφόρων ειδικοτήτων)   μέχρι 31-05-2019, οι θέσεις των οποίων προβλέπεται να προκηρυχτούν άμεσα και με αυξημένη για αυτούς μοριοδότηση.

Η υπογραφή των συμβάσεων έγινε στο Γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου,  παρουσία του Δημάρχου κ. Κων/νου Δρακονταειδή και του Αντιδημάρχου κ. Αθανασίου Περδικάρη ( μέλους  του Δ.Σ. του Νοσοκομείου) οι οποίοι πραγματοποιούσαν την καθιερωμένη λόγω εορτών επίσκεψη στους ασθενείς και εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας.

 

 

 

 

Ο  Διοικητής του Νοσοκομείου

ΜΙΧΑΣ Σ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25641 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.