Υλοποίηση κοινωνικών δράσεων του Δήμου Λευκάδας


Λευκάδα 8-2-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Δέκα τέσσερεις (14) νέοι συνολικά εργαζόμενοι στελεχώνουν τις πέντε (5) δομές που υλοποιούν κοινωνικές δράσεις στο Δήμο μας, ενώ προβλέπεται να απασχοληθούν και εξωτερικοί συνεργάτες.

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Λευκάδας είχε υποβάλλει στο Ε.Π. Ιονίων Νήσων, πέντε (5) προτάσεις για συγκεκριμένες κοινωνικές  δράσεις οι οποίες εγκρίθηκαν και υλοποιούνται με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας ήδη σημαντικές υπηρεσίες στους ωφελούμενους.

Συστάθηκαν, στελεχώθηκαν και λειτουργούν οι δύο (2) νέες δομές, «Κοινωνικό Συσσίτιο» και «Κέντρο Κοινότητας».

Ενισχύθηκαν, στελεχώθηκαν και λειτουργούν οι τρεις (3) υφιστάμενες δομές του Δήμου, «Κοινωνικό Παντοπωλείο», «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ)» και «Κοινωνικό Φαρμακείο».
Οι δράσεις «Κοινωνικό Φαρμακείο» και «Κοινωνικό Συσσίτιο» υλοποιούνται σε σύμπραξη με την «EqualSociety».

Καθοριστικής σημασίας είναι η συνεργασία με την Ι. Μητρόπολη Λευκάδας-Ιθάκης και τον Οίκο Πρόνοιας-Γηροκομείο, στους χώρους του οποίου φιλοξενείται και λειτουργεί το «ΚοινωνικόΣυσσίτιο».
 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25550 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.