Τρεις συλλήψεις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο σε ΛευκάδαΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο σε Λευκάδα και Ζάκυνθο

 

Κατασχέθηκαν συνολικά (103) είδη παραεμπορίου

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη Λευκάδα και τη Ζάκυνθο από αστυνομικούς των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, έξι (6) άτομα από 17 έως 35 ετών, για άσκηση παράνομου υπαίθριου εμπορίου.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια των ελέγχων στη Λευκάδα εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκάδας, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τρεις ημεδαποί 34, 35 και 36 ετών, να διαθέτουν συνολικά (64) είδη παραεμπορίου.

 

Επίσης, σε τρεις περιπτώσεις στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, 17χρονος ημεδαπός και 31χρονος αλλοδαπός να διαθέτουν συνολικά (39) είδη παραεμπορίου καθώς και ένας ακόμη αλλοδαπός 19ετων για άσκηση παράνομης υπαίθριας δραστηριότητας.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23291 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.