Το σκάφος που βγήκε στην στεριά και μια ομολογουμένως ορθή ανάγνωση της πραγματικότητας…


Δεν είναι τυχαίο πως μια είδηση όταν δωθεί κάτω από ένα συγκεκριμένο πρίσμα και οπτική μπορεί να γίνει viral και να «αναστατώσει» το διαδύκτιο και όχι μόνο.

Αναφερόμαστε φυσικά στην περίφημη φωτογραφία του  σκάφους που είναι  στην πισίνα  και  κοσμεί τα πολυτελή διαμερίσματα του Silencio Luxury Homes  του αγαπητού Σπύρου Κατωπόδη που άθελα του τον έκαναν  πρωταγωνιστή όλων των τηλεοπτικών σταθμών που επικοινωνούσαν χθες μαζί του για να τον κάνουν ήρωα στα δελτία των οκτώ.

Χτες επικοινώνησα μαζί του και με το χιούμορ που τον διακρίνει μου  είπε ότι από την στιγμή  αναδημοσίευσα την είδηση από το iefimerida  το τηλέφωνο του δεν σταμάτησε να χτυπά από του δημοσιογράφους που ήθελαν να μάθουν πως σκέφτηκε αυτό τον ευρηματικό ομολογουμένως τρόπο να συνδυάσει ένα σκάφος που βγήκε στην στεριά….

Η εικόνα εντυπωσιακή ωστόσο οφείλεται στην ευρυματικότητα ενός ανθρώπου που προσφέρει υψιλού επιπέδου τουριστικό προϊόν στο νησί μας, είναι ταλαντούχος και ευρυματικός και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.

Ωστόσο αν ακόμα και σήμερα τον ρωτήσεις πως του ήρθε να κάνει κάτι τέτοιο, θα σου απαντήσει με χιούμορ ότι η μαρίνα  είναι ακριβή, ωστόσο οι φωτογραφίες που φιλοξενούνται στην σελίδα στο facebook  αποδεικνύουν  το πρωτοποριακό του θέματος.

Συμπέρασμα; Όταν έχεις φαντασία και ότι σκέφτεσαι το πραγματοποιείς μπορείς πάντα να είσαι ένα βήμα μπροστά…

Παναγιώτης Κουνιάκης

About Ομάδα Σύνταξης 27489 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.