Το Ιόνιο επέλεξε και φέτος η Ελένη Μενεγάκη για διακοπές.Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις εξορμήσεις της στα ελληνικά νησιά απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με την οικογένειά της. Φέτος, επισκέφτηκε αρκετά από αυτά με το σκάφος της. Συχνά, μοιράζεται με τους θαυμαστές τις όχι μόνο τα υπέροχα τοπία από τα μέρη που επισκέπτεται αλλά και την καθημερινότητά της στις διακοπές. Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της την βλέπουμε σε μία σέξι πόζα εν πλω όπου μας ενημερώνει ότι βρίσκεται στο Ιόνιο.

Βουτιές και βόλτες στη θάλασσα είναι αυτά που περιλαμβάνει για ακόμα μία χρονιά το καλοκαιρινό της πρόγραμμα. Η Ελένη Μενεγάκη προσπαθεί να χαρεί κάθε της στιγμή με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά να γεμίσει μπαταρίες για τη νέα σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε ύστερα από 20 μέρες «αποχής» από τα social media. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να απέχει μετά την τραγωδία που βίωσε η χώρα με τις φονικές φωτιές της ανατολικής Αττικής. Τότε, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από την επιστροφή της στην Αθήνα που συνέπεσε συγκυριακά με την πρώτη μέρα που ξέσπασαν οι φωτιές και μετά από έντονη κριτική που δέχτηκε την κατέβασε.

tlife.gr

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21091 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.