Τοποθέτηση Νέου αγωγού ύδρευσης στην περιοχή Αγίας Άννας


Λευκάδα 15-2-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

 

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το νέο έργο του Δήμου Λευκάδας με τίτλο «Κατασκευή νέου καταθλιπτικού αγωγού ύδρευσης στην περιοχή Αγία Άννα Τ.Κ. Δρυμώνα», προϋπολογισμού 257.000 €.

Το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση καινούργιου κεντρικού αγωγού ύδρευσης σε τρία τμήματα συνολικού μήκους 2.000 μέτρων και θα βοηθήσει στην βελτίωση της ποιότητας των παροχών ύδρευσης των Τοπικών Κοινοτήτων Εξάνθειας, Δρυμώνα, Χορτάτων, Κομηλιού, Δραγάνου και Αθανίου. Στον συγκεκριμένο αγωγό είχαμε συνεχείς βλάβες, με αποτέλεσμα συχνές διακοπές ύδρευσης για την αποκατάστασή τους και απώλειες μεγάλων ποσοτήτων νερού. Επίσης με το ίδιο έργο τοποθετείται νέο τμήμα αγωγού για παροχή νερού στο Δρυμώνα, μήκους 500 μέτρων.

     Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων Εξάνθειας και Δρυμώνα ότι, στα πλαίσια του έργου, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου από το πρωί θα γίνει διακοπή υδροδότησης, ώστε να πραγματοποιηθεί η σύνδεση  του νέου αγωγού με το υπάρχον δίκτυο.

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25646 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.