Τον βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά επισκέφθηκε ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων « Η Φανερωμένη»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 8 Αυγούστου 2018

 

Τον βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά επισκέφθηκε

 ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων

« Η Φανερωμένη»

 

Τον βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά επισκέφθηκε στο πολιτικό του γραφείο στη Λευκάδα το Προεδρείο και μέλη του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης &  Γύρω Δήμων « Η Φανερωμένη».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το έργο και οι δράσεις του Συλλόγου, που για χρόνια προάγει και διαδίδει τη λευκαδίτικη παράδοση και πολιτισμό. Μάλιστα ο βουλευτής δέχθηκε επίσημα πρόσκληση να παρευρεθεί την Κυριακή στην Ιερά Μονή Φανερωμένης, όπου μετά τη λειτουργία θα ακολουθήσει αντάμωμα του Συλλόγου με τους Λευκαδίτες του νησιού.

Ο κ. Καββαδάς  ευχαρίστησε το σύλλογο για την επίσκεψη και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη να συνεχίσουν με την ίδια ένταση τη δραστηριότητά τους, τιμώντας τον τόπο καταγωγή τους.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19373 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.