Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς


Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018 ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Τη συνάντηση, που διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, απασχόλησαν μεταξύ άλλων οι εξελίξεις γύρω από τα εθνικά θέματα με αιχμή το «Μακεδονικό», καθώς και η συζήτηση που ανοίγει εκ νέου γύρω από το διαχωρισμό Κράτους –Εκκλησίας.

Ο κ. Καββαδάς  εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος για τη συνάντηση, στην οποία είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν αρκετά ζητήματα και δήλωσε στον κ. Ιερώνυμο την εκτίμησή του στο σπουδαίο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας για τη στήριξη των αδυνάτων στους δύσκολους καιρούς της κρίσης.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25721 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.