Τι είπε ο δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής για την μελέτη του κινηματογράφου “Απόλλωνα.”


Η μελέτη για τον κινηματογράφο Απόλλωνα θα γίνει έξω, καθώς δεν μπορεί να την κάνει η υπηρεσία του Δήμου, ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 17-10-2018 ο δήμαρχος Λευκάδας, Κων/νος Δρακονταειδής,  απαντώντας σε ερώτηση του Κώστα Γληγόρη.

“Η δυσκολία είναι στο γεγονός ότι η τεχνική υπηρεσία είναι πνιγμένη με βάση το πλάνο το οποίο πορεύεται καθώς οι δημοπρατήσεις είναι δεκάδες και για μεγάλα έργα, όλα έχουν την γραφειοκρατία τους, με την μελέτη του Απόλλωνα να έχει κολλήσει, καθώς η υπηρεσία δεν έχει προλάβει να φτιάξει τεύχη δημοπράτησης.”

Ο δήμαρχος συμπλήρωσε ότι υπάρχει μια δέσμευση ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στο Νοέμβρη, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να το ολοκληρώσει.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20582 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.