Την Τετάρτη 21/03 στις 12.00 ο Γιάνης Βαρουφάκης στον Prisma 91,6


Στην εκπομπή του Χρήστου Τσούτση στον Prisma 91,6 την Τετάρτη 21/03 καλεσμένος θα είναι ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Υπουργός Οικονομίας της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Γιάνης Βρουφάκης!

Ο κ. Βαρουφάκης είναι καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο διατέλεσε Διευθυντής του Τομέα Πολιτικής Οικονομίας του ιδίου Τμήματος καθώς και Διευθυντής του Διδακτορικού Προγράμματος Οικονομικών Επιστημών αλλά και συγγραφέας. Τον Ιανουάριο του 2015 εξελέγη βουλευτής Β΄ Αθηνών, με πάνω από 140 χιλιάδες σταυρούς προτίμησης, και διετέλεσε Υπουργός Οικονομικών της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από τις 27 Ιανουαρίου έως την παραίτησή του την 6η Ιουλίου του 2015. Στις 9 Φεβρουάριο του 2016 ανακοίνωσε από το Βερολίνο μαζί με άλλους οικονομολόγους, συνδικαλιστές- ακτιβιστές και προσωπικότητες της Ευρώπης την ίδρυση του κινήματος DiEM 25.

Συζητάμε μαζί του για το νέο πολιτικό υποκείμενο που ιδρύει μαζί με τους συντρόφους και συνεργάτες του στις 26/3 με τίτλο: Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής.Αναλύουμε επίσης την κατάσταση που επικρατεί στην Ε.Ε αλλά και στη χώρα μας μετά τα τελευταία προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής αλλά και ακούμε τις θέσεις και το πρόγραμμα του νέου πολιτικού φορέα.

Ακούστε τη συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη την Τετάρτη 21/03 στις 12.00 στην εκπομπή του Χρήστου Τσούτση, μαζί του στο στούντιο και ο Μιχάλης Μίχος.

Πατήστε εδώ για να ακούσετε τον Prisma 91,6

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21324 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.