Την έπεσαν σε διαιτητή της ΕΠΣ Π-Λ οπαδοί του Πας Πρέβεζα


Κατά την σημερινή μεσημεριανή προπόνηση του Πας Πρέβεζα 2016 αλλά και των διαιτητών της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας όπου πραγματοποιούνταν σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουάριου στο Δημοτικό στάδιο του Αγίου Θωμά προκλήθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Πας Πρέβεζα και τον διαιτητή Ρούσο Γεώργιο.

Κατά την προπόνηση ο πρόεδρος του Πας Πρέβεζα συνομίλησε με τον διαιτητή αλλά με τους οπαδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο όπου επιτέθηκαν στο διαιτητή κ. Ρούσο Γ. και τον πέταξαν κάτω, ενώ κάποιοι από τους οπαδούς έριξαν κλωτσιές και μπουνιές κατά του διαιτητή, με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν τα πνεύματα. Στην συνέχεια κλήθηκε και η αστυνομία στο γήπεδο και αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν μηνύσεις.

Βέβαια οι εντάσεις είχαν ξεκινήσει από τον χθεσινό εξ’ αναβολής αγώνα όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ με τους φιλάθλους του Πας Πρέβεζα 2016 μετά την μη διεξαγωγή του αγώνα να δημιουργούν επεισόδια στο δημοτικό στάδιο Πλαγιάς και να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα προς το διαιτητικό τρίο, το οποίο αποχώρησε από το γήπεδο με τη συνοδεία Αστυνομίας.

Αναμένουμε να δούμε αν τόσο το Δ.Σ. του Πας Πρέβεζα 2016 καταδικάσει αυτές τις ενέργειες των οπαδών του αλλά και αν θα υπάρξουν μηνύσεις από την μεριά του διαιτητή.

 

Πηγή: gosports.gr

About Ομάδα Σύνταξης 27930 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.