Τελευταίο «αντίο» στον Στέλιο Σκλαβενίτη


Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, υπάλληλοι του ομίλου αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου αποχαιρετούν αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά τον Στέλιο Σκλαβενίτη που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 52 ετών.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας και συγκεκριμένα από τις 15:00 έως τις 17:00 όλα τα καταστήματα, οι μονάδες και τα κεντρικά γραφεία της Σκλαβενίτης και της My Market στην Αττική, θα παραμείνουν κλειστά.

Παράλληλα σε ψήφισμά του τα Δ.Σ. των δύο εταιριών μεταξύ των άλλων αποφάσισαν «ότι κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις, ενώ ανακοινώθηκαν και δωρεές σε ιδρύματα στη μνήμη του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Ο επιχειρηματίας προσεβλήθη από γρίπη την περασμένη εβδομάδα, όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και το Σάββατο το βράδυ κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

About Ομάδα Σύνταξης 27561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.