Τα..νυχτοπερπατήματα του Ανδρέα Λοβέρδου στην Λευκάδα!!


Στην Λευκάδα βρίσκεται για διακοπές ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος μάλιστα διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο Lagoon του Νίκου Πεντεσπίτη.

Αν δεν μετράγαμε αντίστροφα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για μια πολιτική φιλία που αντέχει στον χρόνο, ωστόσο ο Νίκος Πεντεσπίτης έχει αυτοδιοικητικές φιλοδοξίες τις οποίες δεν κρύβει και μέσα από τον λογαριασμό του στo Facebook, οπότε σίγουρα η συζήτηση θα είχε και αυτοδιοικητικό μενού.

Τα πράγματα στο Κίνημα αλλαγής στο νησί είναι περίπλοκα, καθώς θα υπάρξουν πολλές υποψηφιότητες οι οποίες θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες και θα έχουν ενδιαφέρον.

Ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν ότι αν δεν υπάρξει διάσπαση στο χώρο του ΚΙΝΑΛ θα μπορούσε να παίξει με αξιώσεις ρόλο στην επόμενη ημέρα των αυτοδοικητικών εκλογών.

Τι πραγματικά θα συμβεί θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες.

Π.Κ

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20119 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.