Τα μηνύματα της κάλπης των εκλογών του Εμπορικού συλλόγου.


Ψήφο εμπιστοσύνης σε νέα πρόσωπα ανέδειξαν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας. Δεν είναι τυχαία η μαζική συμμετοχή των μελών που έδειξαν ότι θέλουν έναν εμπορικό σύλλογο ενεργό, με παρέμβαση και εξωστρέφεια αναδεικνύοντας  τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου .

Επίσης  τόσο η συμμετοχή του Ανδρέα Σταύρακα που βγήκε πρώτος σε ψηφοφορία αλλά και η τρίτη θέση της Μαρίας Λιβιτσάνου αποδεικνύουν έμπρακτα την ανάγκη για ανανέωση από   δυο επιχειρηματίες με τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο νησί, άριστοι γνώστες της αγοράς και ικανοί να ενώσουν τον εμπορικό κόσμο της Λευκάδας, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση της πόλης, ώστε ο εμπορικός σύλλογος  να καταλάβει την θέση που του αρμόζει.

Φυσικά και η συμμετοχή και των υπολοίπων υποψηφίων, με επιχειρήσεις σημείο αναφοράς στην πόλη της Λευκάδας, γνώστες τόσο των προβλημάτων και αναγκών στον εμπορικό κόσμο του νησιού, θα είναι καταλυτική στην νέα εποχή του Εμπορικού συλλόγου.

Πρωταρχικός στόχος  πρέπει να είναι η προαγωγή του Λευκαδίτικου εμπορίου και του εμπορικού επαγγέλματος σε συνδυασμό με  τα γενικά συμφέροντα του κοινωνικού συλλόγου.

Επίσης θα πρέπει να έχει δυναμική παρουσία σε θέματα λειτουργίας της πόλης με παρεμβατικό τρόπο και να μην είναι απλά παρατηρητής και διεκπεραιωτής καταστάσεων.

Όλα δείχνουν ότι μια νέα εποχή ξημερώνει για τον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας.

Παναγιώτης Κουνιάκης

About Ομάδα Σύνταξης 27412 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.