Συνεχίζεται η φονική κακοκαιρία και το Σαββατοκύριακο – Δείτε πόσο έχει βρέξει στην Λευκάδα


Σαρώνει η κακοκαιρία τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Το φονικό πέρασμα της Ευριδίκης προκάλεσε τον όλεθρο και έκοψε το νήμα της ζωής σε 16 ανθρώπους  στη Μάνδρα και στη Νέα Πέραμο, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη έντονα καιρικά φαινόμενα στο Κερατσίνι, στη Σαλαμίνα και στο Πέραμα.

Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα και τις επόμενες μέρες και σχεδόν όλη η Ελλάδα θα βρεθεί για άλλη μια φορά σε επιφυλακή.

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή στις 18.00

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 θα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν την Ήπειρο μέχρι το πρωί. Επίσης η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» το Ιόνιο (κυρίως νοτιότερα της Κέρκυρας), τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη δυτική Κρήτη και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης και της ανατολικής Μακεδονίας).

O καιρός σήμερα Παρασκευή στις 18.00.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 η κακοκαιρία θα πλήξει αρχικά όλη η χώρα εκτός από την ήπειρο και την Κέρκυρα, μέχρι τη νύχτα τα φαινόμενα θα ασθενήσουν στο Ιόνιο, την Κρήτη και τα
ηπειρωτικά (εκτός από την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη
Θράκη).

Η πρόβλεψη του καιρού για το Σάββατο18 Νοεμβρίου στις 08.00.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 πιθανόν μέχρι το μεσημέρι θα πληγεί η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Η πρόβλεψη του καιρού για την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 00.00.

Δείτε στο video που ακολουθεί τις προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου για την εξέλιξη των έντονων καιρικών φαινομένων μέχρι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Δείτε LIVE τα δεδομένα για Λευκάδα

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 28428 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.