Συνεργασία Κέντρου Κοινότητας με ειδικό δημοτικό σχολείο Δήμου Λευκάδας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 04/10/2018 και ώρα 11:00 μμ., στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λευκάδας και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, με στόχο τη συνεργασία για την παροχή υπηρεσιών που αποσκοπούν στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και την κοινωνική ένταξη των ωφελουμένων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου και έλαβαν μέρος η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας.

Συζητήθηκε το αντικείμενο και το πλαίσιο λειτουργίας των δομών και δόθηκε έντυπο υλικό για την καλύτερη ενημέρωση των ωφελουμένων. Συμφωνήθηκε η κάθε δομή να ενημερώνει τους πολίτες για τις παροχές της άλλης και να τους παραπέμπει όταν η περίπτωση το απαιτεί.

Από το Δήμο Λευκάδας

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 298 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.