Συναντήσεις Βουλευτή με Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας και Δήμαρχο Μεγανησίου


Ευχές για το νέο έτος αντάλλαξαν ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς με τον Αντιπεριφεριάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρο Χαλικιάς, κατά τη διάρκεια εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε ο βουλευτής στο Διοικητήριο Λευκάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Χαλικιάς ενημέρωσε τον βουλευτή για μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν την Περιφέρεια, με ιδιαίτερη έμφαση στην πορεία των έργων που υλοποιούνται στο νησί. Από τη μεριά του ο βουλευτής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την συνεργασία που έχουν έως σήμερα για μείζονα θέματα της Λευκάδας, και ευχήθηκε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί, με δεδομένο ότι κοινός παρονομαστής της πολιτικής δράσης και των δύο είναι η επίλυση των προβλημάτων των Λευκαδιτών.

Ο βουλευτής συναντήθηκε και με τους υπαλλήλους του Διοικητηρίου Λευκάδας στους οποίους ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και δύναμη.

Ο κ. Καββαδάς κατά την επίσκεψή του στο Διοικητήριο Λευκάδας  συνάντησε το Δήμαρχο Μεγανησίου κ. Παύλο Δάγλα, ο οποίος βρέθηκε στην Περιφέρεια για θέματα του Μεγανησίου, όπου αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Ο κ. Δάγλας ευχαρίστησε και προσωπικά τον βουλευτή για τις πρόσφατες ενέργειές του για την τοποθέτηση στρατιωτικού ιατρού στο Μεγανήσι, καθώς και για την άμεση ανταπόκριση του βουλευτή σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27519 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.