Συνέντευξη της πρώην Υπουργού Νάντιας Βαλαβάνη στον Prisma 91,6Την Παρασκευή 6/7 στο Prisma Radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τηλεφωνικά στην εκπομπή την Νάντια Βαλαβάνη.

Η Νάντια Βαλαβάνη είναι οικονομολόγος , συγγραφέας και πρώην υπουργός και βουλευτής. Μέλος πλέον της πολιτικής πρωτοβουλίας 1-1-4.
Συζητήσαμε μαζί της για το ελληνικό χρέος, το τελευταίο eurogroup και την απόφαση του για την ελληνική οικονομία αλλά και την κατάσταση συνολικά της ελληνικής οικονομίας .

Η κ. Βαλαβάνη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, και ότι η κυβέρνηση οδηγήται σε μια επικοινωνιακή κατανάλωση του όλου ζητήματος χωρίς να πει όλη την αλήθεια.

Τέλος σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στις ελληνικές τράπεζες , αλλά και για το μεγάλο πρόβλημα που είναι για τη χώρα η φυγή των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22945 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.