Συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου με τον νέο Λιμενάρχη Λευκάδας στα γραφεία του φορέα μαςΣυνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου με τον νέο Λιμενάρχη Λευκάδας στα γραφεία του φορέα μας

Την πρώτη συνάντηση γνωριμίας είχε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδας με τον νέο Λιμενάρχη Υποπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ζώμπο Ιωάννη, την Πέμπτη 23 Αυγούστου στα γραφεία του φορέα μας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Επιμελητηρίου ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Μπουρδάρας, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Λιβιτσάνος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γαζής και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σκληρός.

Από την πλευρά της Λιμενικής Αρχής ο νέος Λιμενάρχης κ. Ζώμπος Ιωάννης και ο Υπολιμενάρχης Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Προκοπίου.

Τα μέλη της Δ.Ε του Επιμελητηρίου καλωσόρισαν το νέο Λιμενάρχη και η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο στο εθιμοτυπικό πεδίο αλλά επεκτάθηκε και σε ουσιαστικά ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες, με το πρόβλημα των τραπεζοκαθισμάτων και του παράνομου παρκαρίσματος,  αλλά και προβλήματα που συνδέονται με τα λιμάνια του νησιού.

Πρόθεση του Επιμελητηρίου είναι η στενή και εποικοδομητική συνεργασία με τη Λιμενική Αρχή.

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠρόεδροςΣκιαδαρέσης Σωτήρης

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21720 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.