Συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου με τους τουριστικούς πράκτορες του νησιού» Εισερχόμενα x


Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σκιαδαρέσης: «Η Λευκάδα πρέπει να στοχεύσει σε νέες  τουριστικές αγορές- Συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου με τους τουριστικούς πράκτορες του νησιού»

Με  τουριστικούς πράκτορες της Λευκάδας συναντήθηκε  η Διοικητική Επιτροπή του  Επιμελητηρίου. Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος  κ. Σκιαδαρέσης ,ο Α’ Aντιπρόεδρος κ. Μπουρδάρας, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Λιβιτσάνος και  ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Αρματάς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και ειλικρίνειας και συζητήθηκαν οι προοπτικές που υπάρχουν για μια δυναμική είσοδο της Λευκάδας σε νέες τουριστικές αγορές.

Το Επιμελητήριο, όπως τόνισε ο κ.Σκιαδαρέσης, θα ενισχύσει οικονομικά δράσεις τουριστικής προβολής της Λευκάδας, σε συνεργασία με τους τουριστικούς πράκτορες.

Παράλληλα έγινε εκτενής συζήτηση για την ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρουν οι επαγγελματίες της Λευκάδας στον τουρισμό μέσα από τα επιμορφωτικά σεμινάρια που θα πραγματοποιήσει το Επιμελητήριο Λευκάδας τους πρώτους μήνες του 2019.

Οι δύο πλευρές θα ξανασυναντηθούν προκειμένου να εξειδικεύσουν τις ενέργειες και τις δράσεις που θα υλοποιήσουν.

Σε δήλωση του, ο κ.Σκιαδαρέσης τονίζει:

‘’Το Επιμελητήριο συνεχίζει τις δράσεις εξωστρέφειας, σε συνεργασία με όλους τους φορείς και τους ανθρώπους του τουρισμού.

Δεν κάνουμε αποσπασματικές κινήσεις αλλά κινήσεις μετά από στόχευση και μελέτη. Η Λευκάδα πρέπει να ανοιχτεί σε νέες αγορές και να αναβαθμίσει το τουριστικό της προϊόν, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Παράλληλα πρέπει να βελτιώσουμε τις υποδομές του νησιού και την καθαριότητα, δύο στοιχεία καθοριστικής σημασίας για έναν τουριστικό προορισμό.’’

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23297 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.