Συνάντηση Δημάρχου με τη νέα Δ.Ε. του Επιμελητηρίου


  Λευκάδα 5-2-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ Δ.Ε. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2018, συνάντηση του Δημάρχου Λευκάδας κ. Κωνσταντίνου Δρακονταειδή με τη νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου.

Η συνάντηση που έγινε ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου διεξήχθη σε καλό κλίμα. Η πρόσκληση αυτή αφορούσε στη γνωριμία με τη νέα Διοικητική Επιτροπή και στην ενημέρωσή της για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, έτσι ώστε να καλλιεργηθεί ένα πρόσφορο έδαφος καλύτερης συνεργασίας των δύο φορέων.

Στη δίωρη συζήτηση αναπτύχθηκαν, μεταξύ άλλων, από τον Δήμαρχο τα θέματα των απορριμμάτων, της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, των καταστημάτων στο Νυδρί καθώς και άλλα ζητήματα που έθεσαν τα μέλη του Επιμελητηρίου.

Ο Δήμαρχος, τις επόμενες μέρες, θα ενημερώσει σε αντίστοιχη συνάντηση και τους εκπροσώπους των δύο άλλων παρατάξεων του Επιμελητηρίου που δεν εκπροσωπούνται στη Διοικητική Επιτροπή.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25550 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.