Συνάντηση βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά με την νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λευκάδας


Αθήνα 5 Ιουνίου 2018

 

Συνάντηση βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά

με την νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λευκάδας

 

Με τη νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Λευκάδας συναντήθηκε ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς, όπου συζητήθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση του Νησιού.

Μεταξύ των θεμάτων που αναπτύχθηκαν ήταν η ενίσχυση του προσωπικού ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου, η παραμονή της υπάρχουσας δύναμης στη Λευκάδα καθώς και το ζήτημα της ακαταλληλότητας των κτηριακών εγκαταστάσεων όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης.

Ειδικά για το θέμα της ανάγκης μετεγκατάστασης των υπηρεσιών,  ο κ. Καββαδάς, σημείωσε ότι γνωρίζει καλά το πρόβλημα της ακαταλληλότητας του παρόντος κτιρίου, το οποίο δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες μιας δημόσιας υπηρεσίας που εξυπηρετεί καθημερινά πολίτες. Υπενθύμισε  ότι  στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει ήδη καταθέσει ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, ενώ έχει απευθυνθεί αρμοδίως τόσο προς τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και προς την Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, επισημαίνοντας την ανάγκη μεταφοράς των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας σε κτήριο που να πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Μάλιστα, ο βουλευτής ανέφερε ότι στο πλαίσιο μόνιμης λύσης για τη στέγαση της Διεύθυνσης, έχει επισημάνει, μεταξύ άλλων και στον αρμόδιο υπουργό, τη δυνατότητα παραχώρησης οικοπέδου εντός του δημοσίου ακινήτου με Αριθμό Βιβλίου Καταχώρησης (ΑΒΚ) 75 – Παλιές Αλυκές.

Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα, ο κ. Καββαδάς άκουσε με ενδιαφέρον όλους τους προβληματισμούς των αστυνομικών, τονίζοντας τους ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του θα συμβάλει στην αναζήτηση λύσεων.

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Συνάντηση Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά με την πρόεδρο κτηριακών υποδομών για το νέο νοσοκομείο Λευκάδας


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μετά την επίσκεψη με τον τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου στις εγκαταστάσεις του νέου Νοσοκομείου Λευκάδας όπου διαπιστώθηκαν καθυστερήσεις στην πρόοδο των εργασιών, ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς, είχε σήμερα συνάντηση με την πρόεδρο του Δ.Σ των Κτηριακών Υποδομών Α.Ε., κ. Κοντούλη Ιωάννα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας κ. Καραγιάννη Βασίλειο, από τους οποίους ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και παράδοσης του νέου Νοσοκομείου στους πολίτες της Λευκάδας. 


Ο βουλευτής, κατόπιν της διαπίστωσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νέο Νοσοκομείο, ότι δεν έχουν προχωρήσει οι εργασίες στη διαμόρφωση του χώρου της μονάδας τεχνητού νεφρού, έθιξε το θέμα στη διοίκηση των Κτηριακών Υποδομών και υπογράμμισε την ανάγκη προμήθειας 15 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης νέας τεχνολογίας και κλινών, για την εξυπηρέτηση των ασθενών, ζήτημα για το οποίο έχει καταθέσει και σχετική ερώτηση στον υπουργό Υγείας, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού του ελέγχου.


Μεταξύ άλλων ο κ. Καββαδάς για τη σωστή λειτουργία του νέου Νοσοκομείου επισήμανε την ανάγκη προμήθειας γεννητριών οξυγόνου, ώστε η παραγωγή του αναγκαίου οξυγόνου να γίνεται στο νοσοκομείο καθώς και την ανάγκη εγκατάστασης συστήματος διαχείρισης και διανομής φαρμάκων. 


Τόσο η Πρόεδρος όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος των Κτηριακών Υποδομών σημείωσαν ότι εκκρεμούν τα συνοδά έργα (οδοποιία, ύδρευσης, διαχείριση ομβρίων, αποχέτευσης λυμάτων) για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων και εξέφρασαν ξεκάθαρα την πρόθεσή τους να επιλυθούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα που αφορούν στο νοσοκομείο. 


Ειδικά για την μονάδα τεχνητού νεφρού σημείωσαν ότι το κτηριακό και η διαμόρφωση χώρων θα επιλυθεί, άφησαν ωστόσο ανοικτό το ζήτημα προμήθειας των 15 νέων σύγχρονων μηχανημάτων για τη μονάδα. 


Με την ευκαιρία ο κ. Καββαδάς εστίασε και στο θέμα των εξοπλιστικών αναγκών του Γυμνασίου Νυδριού και προώθησε σχετικό αίτημα του σχολείου που έχει κατατεθεί στις Κτηριακές Υποδομές από τις 22/2/2016.
Το αίτημα του σχολείου αφορά σε προμήθεια πτυσσόμενων καθισμάτων, πίνακες διδασκαλίας και λοιπό εξοπλισμό. Ο κ. Καραγιάννης ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τα αιτήματα του σχολείου.

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.