Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη με με το Δ.Σ του ιστορικού Συλλόγου Λευκαδίων ΗλιούποληςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Τετάρτη 08/08/2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς πραγματοποίησε στο γραφείο του συνάντηση με το Δ.Σ του ιστορικού Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη». Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε αναλυτικά τα μέλη για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Π.Ε. Λευκάδας και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα του νησιού με κύριο στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Από την πλευρά του ο σύλλογος, αφού ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα δράσεις του, έθεσε θέματα για τα οποία ο κ. Αντιπεριφερειάρχης υποσχέθηκε τη στήριξή του θεωρώντας ότι το σημαντικό έργο του συλλόγου προωθεί την παράδοση και τον Λευκαδίτικο πολιτισμό.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.