Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη με απόδημους ΕπτανήσιουςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 05/09/2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς υποδέχτηκε στο γραφείο του 14 νέους απόδημους Επτανήσιους, μαζί με τους συνοδούς τους, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν και περιηγήθηκαν σε όλα τα νησιά του Ιονίου με κατάληξη την Κέρκυρα και το 1ο Διεθνές Συνέδριο Αποδήμων που διοργανώνει η Π.Ι.Ν. από 5 έως 7 Σεπτεμβρίου 2018.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αφού συνομίλησε με τα παιδιά τόνισε την σημασία του να κρατηθούν δυνατοί οι δεσμοί με την πατρίδα προτρέποντάς τα να επισκεφτούν ξανά στο μέλλον τις ρίζες των προγόνων τους. Οι απόδημοι Επτανήσιοι μετέφεραν τις εμπειρίες τους από το ταξίδι στα νησιά μας και ευχαρίστησαν ιδιαίτερα την Π.Ε. Λευκάδας και την Π.Ι.Ν. για την φιλοξενία .
Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, πρώτη μέρα του Συνεδρίου, θα τιμηθεί για την προσφορά και το έργο του στον απόδημο Ελληνισμό ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος ενώ η κήρυξη των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21700 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.