Συνάντηση Ακαδημιών ΓΣ λευκάδας-ΕΥ ΖΗΝ Πρέβεζας


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΓΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΕΥ ΖΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Το Σάββατο 27/01/2018 ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας διοργάνωσε συνάντηση Ακαδημιών στίβου με τον σύλλογο Ευ Ζην της Πρέβεζας στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος περίπου 140 παιδιά σε 5 ηλικιακές κατηγορίες από προσχολική ηλικία μέχρι ΠΠ/ΠΚ Α΄ (Β΄& Γ΄ Γυμνασίου) και αγωνίστηκαν σε δρόμους (30μ, 40μ, 50μ, 60μ, σκυταλοδρομία 4Χ60μ), άλμα σε μήκος και ρίψεις (vortex, μπαλάκι, σφαίρα 1κλ και σφαίρα 3κλ). Απονεμήθηκαν μετάλλια συμμετοχής σε όλα τα παιδιά της Α΄ κατηγορίας (Νήπια, Α’ Δημοτικού) και στους τρεις πρώτους των υπόλοιπων κατηγοριών.

Ο πολύ καλός καιρός, η χαλαρή διάθεση και το κέφι ήταν οι βασικοί παράγοντες που βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης σε συνεργασία βέβαια με το πλήθος των γονέων και φίλων που βρέθηκαν στις κερκίδες και απόλαυσαν τους αγώνες αλλά και έδωσαν ώθηση στην προσπάθεια των παιδιών.

Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας ευχαριστεί τους παράγοντες του συλλόγου Ευ Ζην για τη βοήθεια στην τέλεση των αγώνων και αποδέχεται την πρόσκληση για μια αντίστοιχη διοργάνωση αυτή τη φορά στο Δημοτικό Στάδιο της Πρέβεζας.

 

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25550 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.