Συμμετοχή φοιτητών ΤΕΙ στο Ανοιχτό Εργαστήρι που συνδιοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ»


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό 90 και πλέον φοιτητές του ΤΕΙ Λευκάδας, συμμετείχαν την  Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, στο Ανοιχτό Εργαστήρι που συνδιοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών.

Η συντονίστρια του Εργαστηρίου, κα Σοφία Ασπρογέρακα, παρουσίασε το θέμα «Το Άγχος και οι Τεχνικές Διαχείρισής του», ξεδιπλώνοντας βασικές έννοιες αναφορικά με τις αιτίες και τα συμπτώματα του άγχους, αλλά και το εργασιακό άγχος. Βαρύτητα δόθηκε σε ποικιλία τεχνικών που μπορούμε να γνωρίζουμε, ώστε να τις χρησιμοποιούμε για την αντιμετώπιση στρεσογόνων καταστάσεων.

Οι φοιτητές, πέρα από την παρουσίαση του θέματος που παρακολούθησαν, ενεπλάκησαν και οι ίδιοι ενεργητικά στη χρήση αυτών των μεθόδων, με τη βοήθεια  βιωματικών ασκήσεων που πραγματοποιήθηκαν και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και ολόκληρο το Δ.Σ. του συλλόγου των φοιτητών του ΤΕΙ Λευκάδας, για τη συνεργασία και την κινητοποίησή τους  και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες φοιτητές για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία του Εργαστηρίου.

 

 

 

 

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

About Ομάδα Σύνταξης 27409 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.