Συμμετοχή του Γυμναστικού Συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου


Στο αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές» της Πηγής Τρικάλων βρέθηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας την Κυριακή 25/02/2018, προκειμένου να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Στο πρόγραμμα ήταν να αγωνιστούν οι Παμπαίδες  Κων/νος Φυτόπουλος και Μαργέλης Αναστάσης στην κατηγορία Παίδων, πιο πολύ για την εμπειρία, αφού ο ένας κάνει έξαθλο και ο άλλος σπριντ και μήκος, τελικά όμως ο Αναστάσης λόγω ίωσης και ενοχλήσεων δεν αγωνίστηκε. Ο Κων/νος κατάφερε να τερματίσει με χρόνο 00:17:26 στα 4χλμ, μέσα σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο από τη συνεχόμενη βροχόπτωση.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους αθλητές του Γυμναστικού είναι το Σάββατο 10 Μαρτίου που θα διεξαχθεί το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ Β΄ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25646 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.