Συμμετοχή Α.Ο Καρυάς στις εορταστικές εκδηλώσεις του ΑπόλλωναΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ Μ/Φ ΟΜΙΛΟ ΑΠΟΛΛΩΝ»

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρυάς, ύστερα από απόφαση των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου, κάνει γνωστή τη συμμετοχή και την στήριξή του στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν ενόψει Χριστουγέννων με τη συμβολή του Μ/Φ Ομίλου Απόλλων Καρυάς, πράγμα που θα σημάνει και την έναρξη συνεργασίας των δύο σωματείων.

Το πρόγραμμα των εν λόγω εκδηλώσεων συμπληρώνεται με τον ετήσιο χορό του αθλητικού μας Ομίλου στις 25/12 ανήμερα Χριστουγέννων.

Με τιμή
το ΔΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25694 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. O AO Καρυάς είναι δυνατή ομάδα και φιλοξένησε και φιλοξενεί στο ρόστερ και Αργεντινό Μπαλαδόρο.
    Και Αθλητικό και κοινωνικό και ψυχαγωγικό έργο παράγει…. και να βοηθηθεί απ τους ντόπιους ( να βρεθούν και χορηγοί ) και να προχωρήσει.
    ΣΕ παλαιότερο μάτς στο γήπεδο του Πινακοχωρίου που έπαιξε , έπαιζε καλά το τόπι και για τα δεδομένα επαρχιακού σωματείου έστρωνε την μπάλα κάτω στο ταρτάν, δεν είχε πολλές καμινάδες ούτε τυφλές ψηλές αμυντικές αποκρούσεις και διωξίματα.
    Θα ήταν ευχής έργο αν ο ΑΟ Καρυάς μπορούσε να εφαρμόσει- αφού βέβαια διδαχθούν οι αθλητές , το νοσταλγικό ποδοσφαιρικό σύστημα ” κατενάτσιο ” να μπορούσαν οι φίλαθλοι και οπαδοί να δούν τα ταμπούρια , τα αμπριά και τις γραμμές οχυρών και κάστρα αμύνης στο ποδόσφαιρο, που να μην περνάει ούτε ο παίχτης ούτε η μπάλα. Θα μαθαίναν ποι νεότεροι και θα θυμούνταν οι παλαιότεροι . Αυτό θα ήταν και ένα πρόσθετο διδακτικό αθλητικό έργο και προσφορά του ΑΟ Καρυάς προς το φίλαθλο κοινό.
    Να είναι όλοι οι συντελεστές του ΑΟ Καρυάς εν υγεία και γαλήνη και χαρούμενες χριστουγεννιάτικες γιορτές ‘018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.