Συλλήψεις επτά ατόμων στην Λευκάδα


Συνελήφθησαν συνολικά (7) επτά άτομα για διάφορα αδικήματα κατά την διάρκεια αστυνομικών έλεγχων στη Λευκάδα

Συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα, κατά την διάρκεια συντονισμένων ελέγχων    αστυνομικών  κλιμακίων των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, σε διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά επτά (7) άτομα, τέσσερις (4) ημεδαποί και τρείς  (3) αλλοδαποί , για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο εφαρμογής σχεδίου προληπτικής αστυνόμευσης με στόχο την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την οδική συμπεριφορά, την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και γενικότερα ενεργειών που επηρεάζουν αρνητικά το κλίμα ασφάλειας των τουριστικών περιοχών του νησιού.

Ενδεικτικά οι συλλήψεις αφορούσαν την παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών  όπλων, την κατοχή και πώληση προϊόντων παραεμπορίου, την οδήγηση χωρίς άδειας ικανότητας οδηγήσεως καθώς και την παράνομη κατάληψη αιγιαλού.

Επιπλέον κατά την διάρκεια των ελέγχων πρόληψης επικίνδυνων οδηγικών ενεργειών  βεβαιώθηκαν (32)  συνολικά  παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., μεταξύ των οποίων  για μέθη, για την υπέρβαση των ορίων ταχύτητας,  για την μη χρήση  ζώνης ασφαλείας και  προστατευτικού  κράνους.

Συνολικά κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθώς και   προϊόντα παραεμπορίου.

 

  

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 18957 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.