Συλλήψεις για ηχορύπανση στην Λευκάδα


Κέρκυρα, 28 Ιουλίου 2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Ιόνια Νησιά

 

 Συνελήφθησαν σε αντίστοιχες περιπτώσεις πέντε (5) άτομα για ηχορύπανση

 

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Ιόνια Νησιά, από αστυνομικούς κλιμακίων ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, πέντε (5) άτομα από 20 έως 46 ετών, για ηχορύπανση.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί  στην Λευκάδα, τα τελευταία 24ωρα, διαπίστωσαν με ηλεκτρονική συσκευή   την πρόκληση ηχορύπανσης κατά την λειτουργία δύο (2) καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία λειτουργούσαν στην πρώτη περίπτωση 22χρονη ημεδαπή και στην δεύτερη 23χρονη ημεδαπή, ως προσωρινά υπεύθυνες.

 

Επιπλέον στο Λαγανά  Ζακύνθου, την Πέμπτη (26.07.2018)  και την Κυριακή (22.07.2018) κατά την διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκε σε βάρος 46χρονου ημεδαπού και 20χρονου αλλοδαπού, σε διαφορετικές περιπτώσεις,  παραβάσεις σχετικά με την πρόκληση ηχορύπανσης, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Επίσης, στον Πόρο Κεφαλληνίας, την Πέμπτη (26.07.2018), συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός,  ιδιοκτήτης καταστήματος  υγειονομικού ενδιαφέροντος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης, διότι διαπίστωσαν με ηλεκτρονική συσκευή, να προκαλεί ηχορύπανση.

 

Οι έλεγχοι εντάσσονται στις δράσεις  αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των Ιονίων Νησιών και θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς καθ’  όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αντίστοιχες Εισαγγελικές Αρχές.

 

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20118 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.