Συγχαρητήρια επιστολή Δρ. Ξενοφώντα Βεργίνη για την επιτυχία του Τηλυκράτη


Κύριε Πρόεδρε,

Εκφράζω, τα θερμά συγχαρητήριά μου, προς εσάς και προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου «ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ», όπως και στον Προπονητή και τους παίκτες και όχι λιγότερο σε όσους βοήθησαν και βοηθούν την Ιστορική Ομάδα να φθάσει Πρωταθλητής στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η επιτυχία αυτή είναι Ιστορική και είναι δουλειά των τελευταίων ετών!

Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω το τελευταίο παιχνίδι και διαπίστωσα την άρτια τεχνική και το καλό πνεύμα της ομάδας.

Παράλληλα, εύχομαι, ο Όμιλος στη συνέχεια, να πετύχει το μεγάλο στόχο του, που είναι η άνοδος της Ομάδας στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Να είστε βέβαιος, ότι η κοινωνία της Λευκάδος και οι απανταχού Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες σας χρωστούν ευγνωμοσύνη για τη μεγάλη προβολή που κάνατε σ’ αυτόν το τόπο!

Κύριε Πρόεδρε, είμαι κοντά σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και αγάπη.

Δρ. Ξενοφών Βεργίνης

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21439 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.