Συγχαρητήρια δήλωση του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών ΕξετάσεωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Αθήνα 28 Αυγούστου 2018

 

 

Συγχαρητήρια δήλωση του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά

για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

 

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες του νομού Λευκάδας για την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας και να τους ευχηθώ από καρδιάς να πετύχουν όλους τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους.

 

Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς, που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να δικαιώνονται, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

 

Για όσους εφέτος δεν πέτυχαν το στόχο τους θα ήθελα να επισημάνω ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας, με καλές και κακές στιγμές. Σε κάθε περίπτωση τα όνειρα και οι φιλοδοξίες δεν κερδίζονται και δεν χάνονται σε μια εξεταστική διαδικασία. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η όρεξη, το πείσμα, η προσπάθεια και η εργατικότητα.

 

Εύχομαι σε όλους καλή πρόοδο και καλή προκοπή».

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21996 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.