Στο νοσοκομείο μαθητής από κατανάλωση αλκοόλ – Κατατέθηκε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του καταστήματος


Σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας ένας 15χρονος μαθητής χθες το απόγευμα, ύστερα από υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών σε κατάστημα της πόλης όπου διασκέδαζε με συνομήλικους συμμαθητές του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του γονέα, ο νεαρός διασκέδαζε μαζί με του συμμαθητές του σε μαθητικό πάρτι που έγινε χθες το μεσημέρι σε κατάστημα της Πρέβεζας και -παρόλο που οι μαθητές ήταν ανήλικοι- γινόταν κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Σύμφωνα με τη δήλωσή του γονέα στο Prevezatoday κατατέθηκε ήδη μήνυση κατά του υπευθύνου του καταστήματος.

Το θέμα την λήψης μέτρων προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δε θα σερβίρονται οινοπνευματώδη ποτά σε ανηλίκους έρχεται και πάλι στο προσκήνιο μετά από το περιστατικό, ενώ αρκετοί γονείς εκφράζουν την ανησυχία τους και σημειώνουν την ανάγκη ύπαρξης αυστηρότερων ελέγχων.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21091 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.