Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ Β’ οι μικροί αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου

Με τη συμμετοχή των μικρών αθλητών και αθλητριών του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στην Ά φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ Β’ άνοιξε η αυλαία των επίσημων αγωνιστικών  υποχρεώσεων του συλλόγου. Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε ταχύτητα (60μ,), αντοχή (1000μ), ρίψη (μπαλάκι) και άλμα εις μήκος.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας το Σάββατο 10/03/2018, σε ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο, καθώς το απόγευμα της ίδιας μέρας ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και την επόμενη μέρα, την Κυριακή το πρωί ο σύλλογος παρευρέθηκε στην τελετή βραβεύσεων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και το απόγευμα διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Από τα κορίτσια διακρίθηκαν η Δανάη-Χριστίνα Μεσσήνη που κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στο μπαλάκι και χάλκινο μετάλλιο στα 1000μ, καθώς και η Ιωάννα Αλβανίτη που κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στα 60μ.

Η Β’ φάση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.