Στον τεράστιο όγκο σκουπιδιών από την καλοκαιρινή περίοδο οφείλεται η δυσοσμία στην χωματερή, η οποία δεν είναι επικίνδυνη, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Στάθη Βλάχο


*φώτο αρχείου

Την ανησυχία τους εκφράζουν κάτοικοι της πόλης  με  μηνύματα τους  στην ιστοσελίδα μας , με αφορμή την δυσοσμία που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην χωματερή από την καύση των σκουπιδιών.

Η μυρωδιά είναι ιδιαίτερα έντονη στην ανατολική παραλία του νησιού ιδιαίτερα με τους νοτιάδες των τελευταίων ημερών.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Στάθη Βλάχο είπε ότι αυτή η μυρωδιά υπάρχει, καθώς η φωτιά σιγοκαίει χωρίς να βγαίνουν καπνοί προς τα έξω.

Ωστόσο διαβεβαίωσε ότι  η μυρωδιά δεν είναι επικίνδυνη  καθώς το γεγονός ότι είναι  έντονη  έχει να κάνει και με τον τεράστιο όγκο σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και θα περιοριστεί με την μείωση των σκουπιδιών τώρα που οδεύουμε στο τέλος της τουριστικής περιόδου.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.