Στις 30 Σεπτεμβρίου ξαναρχίζουν οι παιδικές και νεανικές συντροφιές!Στις 30 Σεπτεμβρίου ξαναρχίζουν οι παιδικές και νεανικές συντροφιές!

 

Ένα νεανικό σύνθημα τονίζει πως «ζούμε μόνο μια φορά…» Η Εκκλησία μας συμφωνεί με αυτή την πραγματικότητα. Καλεί όμως μικρούς και μεγάλους να πάρουμε τη ζωή μας στα σοβαρά και να αναζητήσουμε το αληθινό της Νόημα κοντά στον Χριστό. Μας καλεί να γνωρίσουμε την αληθινή Ζωή, που έχει αρχή, αλλά δεν έχει τέλος· είναι αιώνια, γεμάτη Αγάπη και Χαρά, κοντά στον Χορηγό της, τον Θεό μας.

Νόημα Ζωής, Αγάπη, Χαρά, Αλήθεια, Κοινωνία Προσώπων… μπορεί κανείς να συναντήσει στις Νεανικές Συντροφιές της τοπικής μας Εκκλησίες, εστίες διαλόγου και επικοινωνίας με τους νέους και τις οικογένειές τους. Μια σειρά από δραστηριότητες (πολιτιστικές, αθλητικές, ψυχαγωγικές, επιμορφωτικές κ.ά.) περιμένουν τα παιδιά κάθε ηλικίας, αγόρια και κορίτσια, από την προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία μέχρι και το Λύκειο και τους φοιτητές – αποφοίτους Λυκείου, βοηθώντας τα να απολαύσουν τη χαρά της Κοινωνίας και της συνάντησης, με τρόπο βιωματικό και ευχάριστο.

Θα λειτουργήσουν, όπως κάθε χρόνο, παιδικές συντροφιές και για τους μικρούς μας φίλους, της προσχολικής ηλικίας, καθώς και των τάξεων Α΄ και Β΄ Δημοτικού (από 5 έως 7 ετών). Έτσι,

 

  • Την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 ξαναρχίζουν, με τη Χάρη του Θεού, οι Παιδικές και Νεανικές Συντροφιές στις Ενορίες της Ι. Μητροπόλεώς μας. Το πρωί, μετά την Θεία Λειτουργία, θα τελεσθεί ο Αγιασμός της έναρξης στις περισσότερες από αυτές.

 

  • Μια μέρα πριν, το απόγευμα του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 7 μ.μ. στην πλατεία Μητροπόλεως θα οργανωθεί μια αυτοσχέδια γιορτή για τα παιδιά κάθε ηλικίας, ένα «Λουνα – παρκ» γεμάτο εκπλήξεις, μια ευχάριστη γέφυρα ανάμεσα στην Κατασκήνωση και τις Νεανικές Συντροφιές στο ξεκίνημά τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, γονείς και παιδιά μπορούν να απευθύνονται στον εφημέριο της Ενορίας τους και στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας (τηλ.:  26450 22415, εσωτ.: 21 – 23 – e-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr – FB: Κέντρο Νεότητας – Instagram: kentro_neotitas_).

Προσκαλούνται ακόμη όσοι θα ήθελαν να βοηθήσουν στις νεανικές μας δράσεις να δηλώσουν συμμετοχή ως εθελοντές στα ίδα στοιχεία επικοινωνίας.

 

Λευκάδα, 20 Σεπτεμβρίου 2018

 

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.