Στις 26 Μαΐου οι 8οι Ιόνιοι Αγώνες στίβου αφιερωμένοι στους Special Olympics


ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ ΟΙ 8οιΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ SPECIALOLYMPICS

Πιστός στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας διοργανώνει τους 8ους ΙΟΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ, που αποτελούν θεσμό για τη Λευκάδα και παράλληλα ένα από τα μεγαλύτερα στιβικά γεγονότα στα Επτάνησα και στις γύρω περιοχές. Και φέτος θα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε πολλούς και υψηλού επιπέδου αθλητές και προπονητές από όλη την Ελλάδα.

Οι αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣκαι στα πλαίσια του εορτασμού της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα και συνδιοργανώνονται από το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Δήμο Λευκάδας.

Φέτος είναι αφιερωμένοι στο κίνημα SpecialOlympicsκαι τον εορτασμό των  50 χρόνων από την ίδρυσή τους. Η αφορμή δόθηκε με την πραγματοποίηση της επίσημης έναρξης του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Λευκάδας με συντονιστή το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Λευκάδας και φυσικά οΓυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στηρίζει και στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, αφού έχουν αποδειχθεί τα ευεργετικά αποτελέσματα της άθλησης στα άτομα με νοητική υστέρηση και παρεμφερείς αναπηρίες. Στο πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνεται και το αγώνισμα της σφαιροβολίας SpecialOlympics.

Περιμένουμε λοιπόν όλο το φίλαθλο κοινό της Λευκάδας -και όχι μόνο- να παρακολουθήσει τους αγώνες και να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 8ων-ΙΟΝΙΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 8ων ΙΟΝΙΩΝ

 

About Ομάδα Σύνταξης 27437 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.