Στις 2 και 3 Ιουνίου η καρδιά της Honda χτύπαγε δυνατά από την  Λευκάδα, με τη Promoto Γκινοσάτης…..


Στις 2 και 3 Ιουνίου η καρδιά της Honda χτύπαγε δυνατά από την  Λευκάδα, με τη Promoto Γκινοσάτης να διοργανώνει τη μεγαλύτερη παρουσίαση και δοκιμή προϊόντων της Ιαπωνικής εταιρείας.

Στην Πλατεία Παραλίας Λευκάδας είχε στηθεί μια τεράστια έκθεση  με  20 μοντέλα της Honda, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους  να τα γνωρίσουν  από κοντά και να τα οδηγήσουν  σε μια μοναδική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα.

Ανάμεσά τους βρίσκονται το ολοκαίνουργιο Africa Twin του 2018, το πολυαναμενόμενο Forza 125, το best seller CB500X και φυσικά το εντυπωσιακό Goldwing των 1800 κυβικών.

Ο 93,4 Radio Deejay ήταν εκεί μεταδίδοντας τον παλμό και την εμπειρία σε ζωντανή μετάδοση με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη και dj set από τον Κώστα Τόλο,  ενώ συμμετέχοντες  διεκδίκησαν  3 μοναδικά δώρα συνολικής αξίας 600 ευρώ.

Οι νικητές που μοιράστηκαν δώρα αξίας 600 ευρώ είναι οι εξής:

1) Αναστάσιος Ζόρας
2)Ιωάννης Καλποδήμος
3) Θωμάς Βουκελάτος
4) Βησσαρίων Πάλμος

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από τις μοτοσυκλέτες, παρουσιάστηκαν  γεννήτριες, εξωλέμβιες μηχανές σκαφών, αγροτικά εργαλεία και εργαλεία κήπου της Honda.

Και μην ξεχνάτε ότι στις κάθετες μονάδες της Promoto Γκινοσάτης, θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, καθώς και  επώνυμα είδη ένδυσης αναβάτη στις καλύτερες τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ι. Γαζή 5, Λευκάδα
Τηλ.: 26450 20225

Λ. Αμφιθέας 21, Π. Φάληρο
Τηλ.: 210 9400123

www.promoto.gr

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ:

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26228 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.