Στη Χαλκιδική με κλιμάκιο της Ν.Δ ο Θανάσης Καββαδάς ενόψει της 83ης ΔΕΘ  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 8 Σεπτεμβρίου 2018

Στη Χαλκιδική με κλιμάκιο της Ν.Δ ο Θανάσης Καββαδάς ενόψει της 83ης ΔΕΘ

Τη Χαλκιδική και συγκεκριμένα το Δήμο Ν. Προποντίδας επισκέφθηκε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς συμμετέχοντας σε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, τους βουλευτές Χαλκιδικής Γιώργο Βαγιωνά, Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρο Καλαφάτη και τον Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, που περιόδευσε στην περιοχή στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια της περιοδείας πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τοπικών φορέων και επιχειρηματιών.
Ειδικότερα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο των Νέων Μουδανιών υπό τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Καρρά,  Περιφερειακών και Δημοτικών συμβούλων, τοπικών παραγόντων και φορέων συζητήθηκαν τα προβλήματα, οι δυνατότητες και οι προοπτικές της περιοχής.
Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε μεταποιητικές, τουριστικές και εμπορικές μονάδες της περιοχής  και συναντήθηκε  με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και συλλόγων, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν τον Πρωτογενή Τομέα, τον Τουρισμό και την επιχειρηματικότητα. Επίσης επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα και το Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Ο κ. Καββαδάς με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζαγοράκη συναντήθηκαν και συνομίλησαν με εκπροσώπους Αθλητικών Σωματείων της Χαλκιδικής και άκουσαν τα προβλήματά τους.
Η περιοδεία του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική ολοκληρώθηκε με ανοικτή ομιλία στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Ν. Καλλικράτειας, όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι στόχοι της Νέας Δημοκρατίας, με έμφαση την οικονομία και την επανεκκίνησή της μέσα από τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, την ενίσχυση των επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Καββαδάς στην ομιλία του «η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει και πάλι μια κανονική χώρα» επισημαίνοντας ότι «χρειάζεται στροφή στην υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα. Όχι πολιτικά πυροτεχνήματα και εικονικές πραγματικότητες» και ότι «οι αποστάσεις της Νέας Δημοκρατίας από το λαϊκισμό ήταν πάντα σαφείς και η προσήλωσή μας στον δρόμο της ευθύνης σταθερή».
Υπογράμμισε δε ότι «το μέγεθος της  ανεπάρκειας της κυβέρνησης, o κυνισμό της και η έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας» αποκαλύφθηκαν περίτρανα στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ και τη συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία όπως τόνισε «η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει τη ξεκάθαρη δέσμευσή της. Δεν πρόκειται να κυρώσουμε αυτή τη συμφωνία στη Βουλή. Τελεία και παύλα».

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 303 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.