Στην Πρέβεζα ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Δείτε βίντεο ολόκληρη την εκδήλωση και φωτορεπορτάζΣτην Πρέβεζα μίλησε σήμερα ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πρέβεζας στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Ο ευρωβουλευτής σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα εστιάζοντας στη συμφωνία των Πρεσπών και τονίζοντας σε όλους τους τόνους πόσο αρνητικές θα είναι οι συνέπειες υπερψήφισης της από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σωτήρης Πάτσης, ο Εκπρόσωπος της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ Φίλιππος Ευαγγέλου καλωσόρισε τον κ. Κεφαλογιάννη και ανέγνωσε τον χαιρετισμό του Γραμματέα Οργανωτικού Στ. Κονταδάκη, χαιρετισμό επίσης απέστειλε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης. Σύντομο χαιρετισμό έκανε επίσης το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Gianluca Ματσίρας ενώ στην ομιλία του ο βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης καλωσόρισε τον ευρωβουλευτή.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση και τις ομιλίες:

(Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο σε λίγα λεπτά)

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21720 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Το πανίσχυρο λόγω ηλεκτρονικού taxis και επί των ημερών Ν.Δ 2012-2015 κράτος σας, γιατί δεν έπιασε όλες τις εκδοχές παράνομης διακίνησης καυσίμων , για να ρίξει την τιμή πετρελαίου θέρμανσης για να μην ξυλιάσει και επί των ημερών σας ο κόσμος τον χειμώνα.
  Πώς ξέρει το πανίσχυρο κράτος σας -γιατί και η Ν.Δ το διαχειρίστηκε από την χρεωκοπία 2010 και εδώθε-, πώς ξέρει και στέλνει κατασχέσεις ακλομα και για 10 ευρώ από λογαριασμούς νερού , ή για 52 ευρώ από φόρους πεθαμένων γονέων, και δεν ξέρει να πιάσει τους παράνομους ( όπως λέει των καυσίμων) για να μην χάνει φόρους και έτσι να ζεσταίνεται ο κόσμος τον χειμώνα??
  Γιατί το κράτος σας δεν ήξερε να καταργήσει τον έκτακτο ετήσιο ώς τότε που τον Μάρτιο τον ανανέωσε για άλλα τρία χρόνια το 2013 , για να έρθει το κράτος του Σύριζα να τον κάνει μόνιμο ώς το 2031 ?.
  Γιατίβτο κράτο σας δεν ήξερε να καταργήσει το πρόστιμο χαμένης ρύθμισης φόρου 15ή 20% τον μήνα ( 180 ή 240% τον χρόνο )??,
  Γιατί το κράτος σας δεδομένης της εξοντοτωτικής αύξησης της ΔΕΗ το 2010 δεν ήξερε να μειώσει τα τιμολόγια αφού είχε έρθει το 2012 να προστατέψει τους πολίτες??
  Γιατί το κράτος σας δεν μείωσε τους εξοντωτικούς φόρους εισοδήματος που επιβλήθηκαν τον διαχειριστικό έτος 2011 ώς σκαλί αυξήσεως απ το διαχειριστικό έτος 2010???
  Το κράτος σας κσι η δημοκρατία σας , ώς δημοκρατία ανέργων, ξυλιασμλένών άπ τό κρύο 8 χρόνια τώρα, απειλουμένων πολιτών με κατασχέσεις και πληστειριασμούς που δανείστηκαν με άλλα κριτήρια και με άλλα καλούνται να πληρώσουν, το κράτος σας με τους 40-50 βουλευτές μπόνους στο πρώτο κόμμα χωρίς αντίστοιχη ουσιαστικά κοινωνική αναλογική ψήφο ??
  Και σε όλα αυτά ούτε σείς, ούτε οι πρίν από σας, ούτε οι μετά από σας δεν είδαν τίποτα, δεν ξέρουν τίποτα, αλλά όλοι πιάσανε και ελπίζουν να πιάσουν ή να μείνουν στις καρέκλες, μια και κανένας σας δεν αυτοαναγνωρίχει καμμία ευθύνη.
  Τελικά φταίει ο άνεργος και χωρίς θέρμανση και απειλούμενος με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς πληθυσμός της χώρας.
  Ή “”για όλα φταίνε οι γκόμενες”” που τραγουδάει ο Δήμος Μούτσης.., “”οι πρώην και οι επόμενες …και γενικώς””.? Και έτσι το κράτος σας ( και δικό σας είναι) είναι αμέτοχο.

 2. Στο εμφανιζόμενο πολλαπλώς ακροατήριο και στα χαριεντίσματα οι νέοι απουσιάζουν, και αυτό δεν ανησυχεί???
  Η απουσία τους τονίζει την παρουσία της αποσυσσωμάτωσης- αποσυμμετοχικότητας του κοινωνικού στο πολιτικό στοιχείο-.
  Υπάρχει και άλλη θεώρηση και αντιμετώπιση της πολιτικής πράξης απ τους πολιτικούς. Αρκεί αυτοί οι πολιτικοί να ενδιαφέρονται για την πολιτική.
  Να δούμε με ποιους ηλικιακά θα κινητοποιηθούν οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας ως προοπτική και συνέχεια.!!!
  Οι παραπάνω φωτό – με την απουσία των νέων- συμβολίζουν συνιστούν το φάσμα των συνθηκών του πολιτεύματος.
  Οι συνταγματολόγοι οι πολιτικές , αστικές πνευματικές ελίτ δεν τις βλέπουν ????

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.