Στην Κεφαλλονιά νεκρώνει η αγορά από την συγχώνευση του ΤΕΙ και στην Λευκάδα αμπελοφιλοσοφούμε…


Εν αναμονή των εξελίξεων στο ΤΕΙ Λευκάδας και τα μάτια είναι στραμμένα στο αναπτυξιακό συνέδριο στο οποίο όπως έχει αναφέρει ο Δήμαρχος Λευκάδας θα μεταφερθούν οι προβληματισμοί για το μέλλον του ΤΕΙ Λευκάδας.

Και ενώ η Λευκάδα πρακτικά είναι εκτός εκπαιδευτικού χάρτη, ακούμε μόνο θεωρίες και εκθέσεις ιδεών, πιστεύοντας ότι η λύση θα δοθεί ως “Μάνα εξ ουρανού”.

Υπάρχει μια χαλαρότητα σε όλα τα επίπεδα και καμία διάθεση αγωνιστική για την επόμενη ημέρα που θα δει την Λευκάδα απομονωμένη ξανά σε μια χειμωνιάτικη εσωστρέφεια. Βέβαια για κάποιους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού η Λευκάδα λένε γεμίζει το καλοκαίρι τουρίστες και δεν θέλουμε ένα ΤΕΙ απλά να είναι υποβαθμισμένο και να έρχονται μόνο για την εγγραφή.

Έτσι ακολουθούμε την λογική πονάει δάχτυλο κόβουμε χέρι, αφήνοντας τα τμήματα μας να πάνε στα άλλα νησιά και παραμένοντας παθητικοί δέκτες των εξελίξεων.

Στην Κεφαλλονιά λοιπόν για την ιστορία νεκρώνει το Ληξούρι με τον Εμπορικό σύλλογο να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που είναι μαζικές.

Εμείς εδώ απλά είμαστε παρατηρητές καθώς όπως όλα δείχνουν δεν διδαχτήκαμε τίποτα από το παρελθόν μας.

Καληνύχτα Λευκάδα!

Δείτε την σχετική ανακοίνωση!!

Στη διαμαρτυρία της Τετάρτης συμμετέχει ο εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Το Δ.Σ του Συλλόγου, σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε την συμμετοχή του στην διαμαρτυρία για το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι Ληξουρίου, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. Καλεί όλα τα μέλη του, αλλά και όσους συναδέλφους δεν είναι, να κλείσουν τα καταστήματα τους από της 11:00πμ έως και της 14:00μμ και να ενώσουμε τις φωνές μας, μαζί με τους φοιτητές, τους καθηγητές, το προσωπικό και τους άλλους φορείς στον κοινό αγώνα να μην χάσουμε το Τ.Ε.Ι από τον τόπο μας. Αρκετά με την συνεχή υποβάθμιση της πόλης μας, ένα κράτος που δεν επιτέλεσε το καθήκον του μετά τους σεισμούς, θέλει τώρα να μας πάρει και την τελευταία δομή κοινωνικής, πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης. ΑΡΚΕΤΑ.- ….ΔΕΝ ΠΆΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

 

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.