Στενή συνεργασία Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Επιμελητηρίων για τη λειτουργία γραφείου στις ΒρυξέλλεςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στενή συνεργασία Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Επιμελητηρίων
για τη λειτουργία γραφείου στις Βρυξέλλες

Τον ενθουσιασμό των στελεχών των Επιμελητηρίων στα Ιόνια νησιά προκάλεσε η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου για την επικείμενη λειτουργία Γραφείου της ΠΙΝ στις Βρυξέλλες. Ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Κέρκυρας εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους και ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη να υπάρξει συντονισμός των δύο πλευρών για τη στενή συνεργασία.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ιονίων Νήσων, στο Αργοστόλι, που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και τον τηλεοπτικό σταθμό «ΙΟΝΙΑΝ».

Ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος ανακοίνωσε ότι από το 2017 είχε επισημανθεί η αναγκαιότητα λειτουργίας Γραφείου στο κέντρο λήψης αποφάσεων της Ε.Ε., προκειμένου να προωθηθούν καλύτερα και ταχύτερα οι υποθέσεις και οι διεκδικήσεις των νησιών της ΠΙΝ. Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι εξαρχής πρόθεση της ΠΙΝ είναι η συνεργασία και οι από κοινού δράσεις με φορείς των νησιών μας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική ανταπόκριση που είχε η ανακοίνωσή του.

About Ομάδα Σύνταξης 26717 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.