Στάθης Βλάχος: Η τοπική αυτοδιοίκηση πληρώνει ότι πάντα η πλειοψηφία είναι κατηγορούμενη και η μειοψηφία ο κατήγορος και αυτό πάει τα πράγματα πολύ πίσω.


Την ενόχληση του για τον τρόπο που λειτουργεί το δημοτικό συμβούλιο εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Στάθης Βλάχος.

Αναφερόμενος αρχικά στο θέμα με τις τρύπες του δεματοποιητή που αναφέρθηκε με δημοσιεύματα σε site, είπε ότι δεν είναι σωστός ο τρόπος αντιμετώπισης ιδιαίτερα όταν οι τρύπες έγιναν από τα πουλιά.

Ωστόσο αυτές είναι μια λεπτομέρεια που μπορεί να είναι επάνω από τις δυνατότητες μας καθώς δίνεται και μια διάσταση εάν αυτός ο  συνδυασμός είναι σωστός ή όχι.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι αυτός ο σχεδιασμός ήταν από την προηγούμενη δημοτική αρχή την οποία ακολουθήσαμε πιστά με την σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου.

Ο ίδιος μάλιστα λέγοντας την γνώμη του είπε ότι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης των σκουπιδιών μπορεί να μην είναι σωστός, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ο ιδανικός είναι αυτός που ακολούθησε ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας, καθώς έχει ένα τέλειο ΧΥΤΥ δεν τον βιάζει αν θα γίνει το εργοστάσιο ή όχι και έχουν εξασφαλισμένο το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων για πολλά χρόνια, αλλά έκαναν ΧΥΤΥ στην περιοχή της, κάτι που ποτέ δεν σκέφτηκαν οι προηγούμενες δημοτικέ αρχές και αυτό είναι μείον για την Λευκάδα.

Όσον αφορά την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου είπε ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την λειτουργία του, με τον τρόπο που πολιτικά γίνεται αντιπαράθεση αλλά και σε άλλα θέματα.

Η Ελλάδα και η τοπική αυτοδιοίκηση πληρώνει ότι πάντα η πλειοψηφία είναι κατηγορούμενη και η μειοψηφία ο κατήγορος και αυτό πάει τα πράγματα πολύ πίσω.

Επίσης όταν κάποιος θέλει να κάνει κριτική στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, ο καθένας από εμάς ιδιαίτερα όταν έχει διατελέσει στέλεχος της διοίκησης είτε της κρατικής-τοπικής-συνδικαλιστής για μια σειρά ετών, πρέπει να καταλάβει και να σκεφτεί την πολιτική του καταγωγή, καθώς και αν αυτές οι πολιτικές που είχαν ακολουθηθεί έτυχαν της υποστήριξης αυτών.

Επίσης είπε ότι πρέπει να γίνει μια κριτική όσον αφορά τις ευθύνες όλων μας και να βάλουμε ένα λιθαράκι να πάει μπροστά η Ελλάδα, όχι όμως κριτική σαν να μας έστειλε από τον ουρανό μια θεϊκή δύναμη.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 303 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.