Σπύρος Μεσσήνης στον Prisma 91,6: “Ένα όνειρο δεκαετιών εκπληρώνεται με την απόκτηση από τον Δήμο Λευκάδας στρώματος επι κοντό.”Με αφορμή τις εγγραφές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας, που θα ξεκινήσουν σήμερα το πρωί  και θα συνεχίζονται καθημερινά, ώρα 16:00-17:00, ο Σπύρος Μεσσήνης μίλησε στον Prisma 91,6.

Παράλληλα σήμερα το πρωί  θα διεξαχθεί πρόγραμμα Kids’ Athletics για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του Δημοτικού, καθώς και τεστ ανίχνευσης ταλέντων για παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού αλλά και Γυμνασίου.


Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μπουν τα παιδιά στην οικογένεια του στίβου, να μυηθούν στα μυστικά του και να απολαύσουν τα οφέλη του, μα πάνω από όλα διασκεδάζοντας και με βασική αρχή το «ευ αγωνίζεσθαι».
Με δεδομένη την ύπαρξη της επιτυχημένης αγωνιστικής ομάδας, υπάρχει η αισιοδοξία, από τα τεστ ανίχνευσης ταλέντων να αναδειχθούν οι αυριανοί αθλητές και πρωταθλητές που θα επανδρώσουν και θα διακριθούν με αυτή την ομάδα.


Τα παιδιά θα υποδέχονται οι πρωταθλητές του συλλόγου Γεωργιάννα Ιωακειμίδη, τρεις φορές πανελληνιονίκης και δύο συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα στο άλμα εις ύψος και ο Κων/νος Φυτόπουλος, δυο φορές πανελληνιονίκης στο έξαθλο.

Ο Σπύρος Μεσσήνης αναφέρθηκε σε μια σημαντική κίνηση για τον Γυμναστικό σύλλογο, καθώς στο δημοτικό συμβούλιο 3-9 εγκρίθηκε το απαραίτητο ποσό για την απόκτηση ενός στρώματος ύψους  αλλά και επί κοντό ένα άθλημα που δεν το είχαμε ποτέ στην Λευκάδα.

Ως Ελλάδα στο παγκόσμιο στερέωμα είμαστε πολύ ψηλά, και πολλά παιδιά που είχαν την δυνατότητα να συνεχίσουν και δεν είχε ο γυμναστικός σύλλογος την δυνατότητα, τώρα θα μπορούν με την απόκτηση αυτού του στρώματος.

Αυτό ήταν ένα όνειρο δεκαετιών για το Γυμναστικό Σύλλογο, ανέφερε.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23809 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.