Σεμινάριο από το κέντρο πρόληψης “ΔΙΑΥΛΟΣ”ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
με τίτλο:
«ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΡΟΛΟΥ»

Το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ» συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία του με την Κοινωφελή ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ολοκληρώνει τις δράσεις υλοποίησης ενδοϋπηρεσιακής εκπαίδευσης στους εργαζόμενους του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», που ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2018 με την εκπαίδευση των Νοσηλευτριών και Νοσηλευτών του προγράμματος. Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ξεκίνησε νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους 16 εργαζόμενους της δομής, με την ειδικότητα «Οικιακοί Βοηθοί», που θα υλοποιείται σε εβδομαδιαίες συναντήσεις δίωρης διάρκειας.
Το σεμινάριο σχεδίασε και θα συντονίζει η κα Σοφία Ασπρογέρακα, Κοινωνική Ανθρωπολόγος- M.Ed., επιστημονικό στέλεχος στο Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ» και στοχεύει στην επανεξέταση και την ενδυνάμωση του ρόλου της συγκεκριμένης επαγγελματικής ομάδας. Μέσα από βιωματικές διαδικασίες, θα εστιάσουμε στην ανάδειξη των προσωπικών δεξιοτήτων κάθε εργαζόμενου καθώς και στις διεργασίες εκείνες που βοηθούν στην ανάκληση των τυχόν ματαιώσεων στον εργασιακό χώρο.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι συμμετέχοντες θα εμπλακούν σε μια ανοιχτή, δημιουργική διαδικασία ως προς το τι είναι αυτό που ονειρεύονται σχετικά με τον επαγγελματικό τους ρόλο και πώς θα μπορούσαν να υλοποιήσουν τις απαιτούμενες αλλαγές, ώστε να αρθούν οι δυσκολίες, τα εμπόδια και οι δυσλειτουργίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Από το Κέντρο Πρόληψης

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21091 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.