Σειρά επαφών στα Κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας για τον Θοδωρή Σολδάτο τις επόμενες ημέρες . Διάψευση φημών περί απόσυρσης του ενδιαφέροντος του για τον Δήμο.


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας με μεγάλο στοίχημα την ενότητα της επόμενης ημέρας.

Από εχτές το βράδυ και ιδιαίτερα σήμερα το πρωί υπήρχαν διαρροές ότι ο πρώην Βουλευτής Θεόδωρος Σολδάτος απέσυρε το ενδιαφέρον του για υποψήφιος δήμαρχος.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Παναγιώτη Κουνιάκη και Σπύρου Φρεμεντίτη που μεταδόθηκε από τον Prisma 91,6 κύκλοι του πρώην βουλευτή διέψευσαν κατηγορηματικά αυτή την πληροφορία, λέγοντας ότι όχι μόνο δεν ισχύει κάτι τέτοιο αντιθέτως την εβδομάδα που έρχεται ο κύριος Σολδάτος θα έχει μια σειρά επαφών με στελέχη του κόμματος στην Αθήνα και αυτό είναι επιβεβαιωμένο 100%.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  και όσον αφορά το πρόσωπο του Σωτήρη Σκιαδαρέση φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει εσωκομματικά την Νέα Δημοκρατία η βούληση του να είναι υποψήφιος, καθώς υπάρχει μια τάση στην Νέα Δημοκρατία που δεν επιθυμεί να κατέβει και να κατέβει ένας άλλος υποψήφιος όπως για παράδειγμα ο κύριος Σολδάτος που έχει την εμπειρία, είναι ένα πρόσωπο που θα έχει καλύτερο άνοιγμα στην κοινωνία και θα τα πάει καλύτερα σε μια αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε υποψήφιο έχει απέναντι του.

Ο ίδιος επιμένει ότι είναι ένα άτομο άφθαρτο, λέγοντας ότι έχει διακριθεί στο Επιμελητήριο, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Όσον αφορά τον Μάκη Μελά οι πληροφορίες λένε ότι στελεχώνει το ψηφοδέλτιο του το έχει ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιο του σε μεγάλο βαθμό….

Το ρεπορτάζ μας λέει ότι η νέα εβδομάδα θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον…

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. H απόφαση για το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου σε κάθε Δήμο από το κόμμα της αντιπολίτευσης , για την Λευκάδα είναι και Δημοτική αντιπολίτευση, αν εκχωρηθεί σε προκατασκευές παρέλκυσης ώστε να πιθαναγκαστεί ο κομματικός χώρος να ενδώσει – κατ άλλους θεωρείται εκβιαστική πρακτική- δεν θα είναι θετικό και για την δημοτική εκπροσώπηση του κόμματος και για το ίδιο το κόμμα σε επίπεδο βουλευτικών επερχόμενων εκλογών.
    Οι παράγοντες που υπηρέτησαν αξιοπρεπώς και υπηρετούν αξιοπρεπώς ως βουλευτές το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ως τωρινή Δημοτική αντιπολίτευση να μην εμπλακούν στην μεθοδολογία του πιθαναγκασμού του κομματικού διοργανισμού. Γιατί συνταγματικά πολιτειακά το κόμμα προηγείται ακόμα και των στελεχών του πόσο μάλλον κάθε μέλους ή ψηφοφόρου του, ακόμα και φιλοδόξων ή θεμιτά φιλοδόξων ( κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει τις φιλοδοξίες του )τέτοιων. Συνταγματικά πολιτειακά για την κοινοβουλευτική οργάνωση της χώρας.
    Όπως ”το κόμμα δεν πρέπει να τραβάει απ το μανίκι” ( Σαβόπουλος για την αριστερά της δεκαετίας του 1970 ), έτσι και μέλος ή ο ψηφοφόρος δεν πρέπει να θέλει να τραβήξει το κόμμα απ τον γιακά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.