Σαββατοκύριακο Μαραθωνίων για τον Φίλανδρο


Σε δύο μαραθωνίους σε Ελλάδα και Κύπρο συμμετείχε ο ΑΣΛ Φίλανδρος την Κυριακή 18/03/2018.

Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος συμμετείχε στον μαραθώνιο της Μεσσήνης με δύο αθλητές και σε εκείνο της Λεμεσού στην Κύπρο με άλλους δύο.

Στον πρώτο, ο Βασίλειος Σταύρακας με χρόνο 3.14’22” και ο Ιωάννης Καραμποΐκης με χρόνο 3.18’45” κατάφεραν να πάρουν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους. Συγχαρητήρια στους δύο αθλητές που συστηματικά και μεθοδικά καταφέρνουν να πρωταγωνιστούν στην ηλικιακή τους κατηγορία στις μεγάλες αποστάσεις.

Στον άλλο μαραθώνιο τώρα της Λεμεσού ο Ιωάννης Κατωπόδης και η Χριστίνα Κονδυλάτου τερμάτισαν επιτυχώς τον μαραθώνιο με χρόνους 4.43’16” και 5.20’29” αντίστοιχα, παρ’ όλη την δυσκολία που αντιμετώπισαν κατά την διάρκεια του αγώνα τους από νωρίς. Συγχαρητήρια και στους δύο για το σθένος που κατέθεσαν προκειμένου να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους.

Επόμενος μαραθώνιος που θα συμμετάσχει ο σύλλογος είναι εκείνος της Θεσσαλονίκης την 01/04/2018 και της Padova (Ιταλία) την 22/04/2018.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21324 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.